dimecres, 19 de novembre de 2008

Lluís Llach

Aquest cantant, un dels tres tenors de la Nova Cançó, amb cançons famoses a tot el món i àmpliament versionades te web pròpia, on es poden comprar les seves cançons, a un preu molt assequible i de manera fàcil.
Això em porta a no penjar cap disc seu si es poden obtenir per Internet. En cada "paquet" hi trobareu el fitxer musical (en format Mp3), la lletra original, la partitura amb la melodia i els acords, la ressenya de la cançó explicada pel mateix Lluís amb els motius o les circumstàncies que el varen portar a composar-la, així com alguna fotografia corresponent a l'època o el context que envolta la cançó.

Este cantante, uno de los tres tenores de la Nova Cançó, con canciones famosas en todo el mundo y ampliamente versionadas dispone de web propia, donde se pueden comprar sus canciones a un precio asequible y de forma fácil.
Por esto no subo ningún disco suyo, ya que se pueden obtener por Internet. En cada “paquete” encontrareis el fichero mp3, la letra original, la partitura con la melodía y los acordes, la reseña de la canción explicada por Lluís con los motivos y las circunstancias que le llevaron a componerla, así como alguna fotografía correspondiente a la época o el contexto de la canción.
Web oficial de Lluís Llach