dissabte, 20 de juny de 2009

Instruccions per l’ús / Instrucciones para el uso de RAPIDSHARE

M’agrada poder compartir les cançons amb els internautes que visiteu la meva pàgina.

Com es pot escoltar tot això? El primer que cal fer és baixar de Rapidshare el fitxer comprimit del disc corresponent, fent clic a “Per baixar/ para bajar”.

Fer clic en el boto de l’esquerra “Free user”, aquest t’obrirà una pàgina on un comptador anirà descomptant segons fins a 0, desprès surt el boto “Download”, que al clicar-lo t’obrirà la finestra de Windows per decidir si obrir o guardar, cal GUARDAR.

Amb “Free user” sols podràs baixar fins que et surti un missatge que diu: You have reached the download limit for free-users. Would you like more? i has de deixar-ho estar per un altre dia,

Al guardar tries ja la carpeta del teu PC on vulguis anar arxivant la música i un cop finalitzada la descarrega, ja pots descomprimir el fitxer amb el programa que tinguis WinRAR o WinZIP.

Trobaràs a dintre els fitxers MP3 a 320 KB/s amb el nom del cantant i de l’àlbum corresponent, a més dels JPG de la portada, contraportada i lletres, si estan en el disc.
Amb el teu reproductor de música ja podràs escoltar les cançons i passar una estona recordant els anys 60 i 70 o segons l’edat que tinguis conèixer el que es feia en aquell temps.

Una abraçada i el teu servei.Instrucciones para el uso de RAPIDSHARE

Me gusta compartir las canciones con los internautas que visitáis mi página.

Como se pueden escuchar?. Primero hay que bajar de rapidshare el fichero comprimido del disco correspondiente haciendo clic en “Per baixar/ para bajar”.

Hacer clic en el botón izquierdo “Free user”, esto te abira una página donde un contador ira descontando segundos hasta llegar a 0, después aparecerá el botón “Download” que al hacer clic abrirá la ventana de Windowa para que decidas si abrir o guardar. Es preciso GUARDAR.

Con “Free user” solo podrás bajar ficheros hasta que salga un mensaje que dice: You have reached the download limit for free-users. Would you like more? y has de dejarlo para otro día.

Al guardar eliges la carpeta de tu PC donde quieres ir archivando la música y una vez finalizada la descarga ya puedes descomprimir el fichero con el programa que tengas WinRAR o WinZip.

Encontraras dentro los ficheros MP3 a VBR con el nombre del cantante y el del álbum, además los JPG de la portada, contraportada y letras, si están en el disco. Ya puedes escuchar las canciones. Que disfrutes mucho.

1 comentari:

teresa ha dit...

NO M'HO PUC CREURE ! Estava buscant precisament aquesta cançò (si, encara que ja sé que és la data que hi influeix) per a fer un video per al Youtube, amb imatges de la Nit de Sant Joan. No trobava enlloc l'audio i se m'ha ocorregut mirar al blog, I ESTÁ AL DARRER POST ! Quan tingui el Youtube pujat deixo nota aquí, per si algú el vol mirar, MOLTES GRACIES, I MOLT BONA REVETLLA !