divendres, 6 de febrer del 2009

Dolors Laffitte- Cançons occitanes d’avui

Aquest disc és fruit de la col·laboració del poeta, Rafael Lafont i del músic Gui Broglia. Quatre cançons occitanes, en « llengua d’oc », interpretades amb la veu i sensibilitat de la Dolors.
L’amic Joan Usart ha deixat el comentari següent Divendres dia 13 farà un any que va morir la Maria Dolors Laffitte , i aquest país encara li deu un reconeixement, Recordem-la.


Este disco es fruit de la colaboración del poeta, Rafael Lafont i del músico Gui Broglia. Cuatro canciones occitanas, en « llengua d’oc », interpretadas con la voz y sensibilidad de la Dolors. El amigo Joan Usart ha dejado el comentario siguiente: el viernes dis 13 hara un año de la muerte de maria dolors Laffite, y esté país aun le debe un reconocimiento. Recordemosla.


Carrers segueixo (Passe Carriera)
Llegenda de dolor (Legendari de la dolor)
Aquí (Aquí)
Cançó del mariner que volia riure (Cançon dau marin que volia rire)
Per baixar/ para bajar

4 comentaris:

Joan Usart ha dit...

Divendres dia 13 farà un any que va morir la Maria Dolors Laffitte , i aquest país encara li deu un reconaixement

Joan Vilaseca ha dit...

He estat molt de temps sense estar al dia de l'occitanisme. He vist aquest comentari sobre la mort de Dolors Lafitte. El meu profund pesar als seus. Vaig conèixer la Dolors a l'escola occitana d'estiu, a Vilanova d'Olt, Aquitània. Gra afecte i amor a la darrera perfecta càtara.

Joan Vilaseca

Joan Vilaseca ha dit...

Aquella trobada va ser, perdó, a Picapol, prop de Penne d'Agennés, l'estiu de 1989

Marta (Sabadell) ha dit...

Gràcies per compartir aquestes cançons. Havia tingut el "single" i el vaig perdre.M'ha fet molt feliç retrobar-les. Moltes gràcies!
Marta