dilluns, 13 d’abril del 2009

La Internacional- Els Segadors

La Internacional és l'himne revolucionari que les organitzacions que treballen pels drets dels obreres usen al final dels seus congressos. Composta per l’obrer francès Eugène Pottier, l’any 1871 i traduïda a quasi tots els idiomes. En aquest disc tenim la versió en català feta per Maria Aurèlia Capmany.
Els Segadors és l'actual himne oficial i nacional de Catalunya. La lletra actual és d’Emili Guanyavents i data de 1899 basada en una cançó popular nascuda a la sublevació de Catalunya de l’any 1640.

La Internacional es el himno revolucionario que las organizaciones que trabajan por los derechos de los obreros usan al final de sus congresos. Compuesta por el obrero francés Eugène Pottier, el año 1871 y traducida a casi todos los idiomas. En este disco tenemos la versión en catalán hecha por María Aurèlia Capmany.
Els_Segadors es el himno oficial y nacional de Cataluña. La letra actual es de Emili Guanyavents y data de 1899, basada en una canción popular nacida de la sublevación de Cataluña del año 1640.

APOLO records S. 101
La Internacional
Els Segadors
Per baixar/ para bajar