diumenge, 23 de maig de 2010

Lina Richarte; Pedro Castells- 4 canciones de Barcelona

Un disc pels barcelonins on es canta la seva vida en la veu de la soprano Lina Richarte i del tenor Pedro Castells, del millor que tenim a Catalunya. La cançó “Les velles places de Barcelona” va quedar finalista al I Festival de la cançó del Mediterrani de 1959.

Un disco para los barceloneses donde se canta la vida en su ciudad, en la voz de la soprano Lina Richarte y del tenor Pedro Castells, de lo mejor que tenemos en Cataluña. “Les velles places de Barcelona” quedo finalista en el I Festival de la Canción del Mediterráneo de 1959.


La voz de su amo 7EPL 13.347 (1959)
Les places de Barcelona (J. Serracant)
Nit de Sant Joan (Josep M. de Segarra
Nit de caramelles (S. Perarnau)
Aquesta és Barcelona (S. Perarnau)
Per baixar/ para bajar

2 comentaris:

Marci ha dit...

Hola!
gràcies pel teu comentari al meu blog.
Així deus tenir la seva edat(de'n Torrents Lladó).
Que feis un treball o qualque cosa relacionada amb ell?
Salut

Anònim ha dit...

Planning ahead for your child's clothing for one year at a time provides an opportunity for those Franklin Marshall Hoodiesdesign-conscious moms to fully match the complete look at one given point in time. Cheap Onitsuka Tiger Shoes Planning the baby's wardrobe ahead of time will enable you to buy more accessories as time goes on. Franklin Marshall T-shirts
Women already look ahead and plan their wardrobes for the seasons, yearly, so it's not a stretch to look ahead a year for a baby, Cheap Belstaff Jacketsto coordinate a wardrobe allowing for growth and the season with multiple-sized clothing.