dimecres, 10 de desembre de 2008

Francesc Heredero

Va començar cantant en castellà. La primera vegada que va cantar amb la <> va ser el 8 de desembre del 1963, junta amb Espinàs, Pi, Abella, Barbat i Quatre Gats. Va cultivar un estil molt més rítmic que el melòdic tradicional, segons explica Josep Porter-Moix al seu llibre “Una història de la cançó”.

Empezó cantando en español. La primera vez que cantó con la <> fue el 8 de diciembre de 1963, hace 45 años, junto con Espinàs, Pi, Abella, Barbat i Quatre Gats. Cultivo un estilo más rítmico que el melódico tradicional. Según explica Josep Porter-Moix en su libro “Una història de la cançó”.

Nina de cera (Poupee de cire, poupee de son) S. Gainsbourg
Dona’m la mà (J. Valero- R. Folch)
No hi ha <> (Forget domani) R. Ortolani- Newell
Soc d’algú (I belong) P. L. Stirling- P. Peters
Per baixar/ para bajar

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo recordo quan era jove aproxim. l'any 1960 que el veia en directe a RADIO BARCELONA en un programa de mig hora presentat per Joaquin Soler Serrano i hem sembla que es va casar no se si amb Lita Torelló o la Gelu, se que era una cantante també.

sexy ha dit...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇美女視訊,辣妹視訊,視訊交友網,免費視訊聊天,視訊,免費視訊,美女交友,成人交友,聊天室交友,微風論壇,微風成人,情色貼圖,色情,微風,聊天室尋夢園,交友,視訊交友,視訊聊天,視訊辣妹,一夜情A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖

Oriolet ha dit...

EP imprescindible. Moltes gràcies.