dimecres, 15 d’abril del 2009

J. Paniagua- cantat en català

No tinc referències d’aquest disc, però intentant posar tots els cantants que van voler cantar en català en aquells anys, aquí està.
Internet és meravellós, s’ha aclarit qui és J. Paniagua (Jordi) i podeu baixar la versió en castellà del disc, mireu els comentaris. Moltes gràcies a tu Jordi, felicitats!!!

No tengo referencias de este disco, pero intentando poner a todos los cantantes que quisieron cantar en catalán aquellos años, aquí está.
Internet es maravilloso, se ha aclarado quien es J. Paniagua (Jordi) podeis bajar la versión en castellano del disco, mirad los comentarios.

REGAL- J 006-20.617
Viure amb força
Un desig antic
Per baixar/ para bajar

21 comentaris:

Chuan ha dit...

Hola, estoy bajando este disco, y a la vez buscando informacion sobre el autor. Yo tengo el single este pero cantado en castellano, con las mismas canciones y el numero de serie anterior, vamos que son correlativos.

No se si tienes algo de informacion sobre el, pero por preguntar que no quede.

Salud

Anònim ha dit...

és el pare d'un colega, diu que només va treure aquest disc i no en va evndre ni 10...
potser algun dia s e li farà justícia

Orio43 ha dit...

Aqui a internet ha tingut més exit ha tingut 64 descarregues, l'última avui dia 4

Chuan ha dit...

Ese single es una maravilla, igual vendío más de 10, yo por lo menos tengo uno.

¿Podrias decirnos algo más del padre de tu colega? Aunque solo sea el nombre para poder averiguar la ingonita del J.

Para los que lo querais en castellano:
http://www.megaupload.com/?d=LT09DSFV

:)

Anònim ha dit...

Gràcies a tots per publicar l'àlbum. No sabeu com de content l'heu fet, a ell i a la família!! La J és de Jordi per cert ;)
Ja li diré que es passi per aquí i deixi algun missatge

Anònim ha dit...

Soy su amigo y os aseguro que es un tipo genial. Hoy 17 de Julio es su sesenta cumpleaños pero su espiritu no ha cambiado desde que publico este disco. Su familia y amigos lo hemos celebrado y hemos podido ver y escuchas este disco gracias a esta pagina. Feliçitats Jordi.

J.Paniagua ha dit...

Hola a tots: Soc en Jordi Paniagua Clusells (J. Paniagua) l'autor del disc que comenteu. Com ja s'ha dit vaig fer dues versions (català-castellà) i potser vaig vendre més de deu discs, pero no gaires més... Ho vaig deixar per la Medecina.
Ahir vaig fer 60 anys i la meva dona em va sorpendre amb el vostre blogg i las copies del disc: Gracies per conservat aquesta part de la meva vida...

Unodel53 ha dit...

Aixó es un fet extraordinari, prova de que internet es mes que "piratear". He viscut alguna cosa molt semblant a aquesta, el music que vá grabar el disc, ha deixat comentari donant les gracies per no deixar en l'oblit la seva música.
Per cert, de aquest disc, he escoltat las 2 versións, y es fabulós. Probaré a veure si puc trovar un single, sigui en catalá o castellá. Sr. Paniagua, moltes gracies per las seves cançons.

els fills ha dit...

Per si a algú més l'interessa, hem penjat al youtube la cançó "Viure amb força" amb algunes fotos de l'època. Us deixem l'enllaç:
http://www.youtube.com/watch?v=FObcVBVOsA0

Anònim ha dit...

Però si és el meu cardiòleg!!! Brutal, quina meravella, moltes felicitats pels 60 anys. Per cert, segueix tan guapo com al video del youtube.

Mía

Anònim ha dit...

Ei , soc en Josep Mª Payà , company de fatigues d’en Jordi Paniagua i compositor de la música del tema “Viure amb Força” , tal i com surt a la carátula del disc . Ha Sicut una pasada describir el tema a Internet , dons el disc s’en va ratllar i he perdut la partitura …. Va ser extraordinari compartir aquells moments , t’en recordes Jordi ¿ també soc metge…
Jordi , si rebs aquest missatge , estic al 9467jpp@comb.es

Anònim ha dit...

Hola sóc la filla d'en Josep Maria Payà, sols era per dir-vos que al meu pare li faria molta il·lusió tenir una copia del disc i de la partitura, si sabeu on trobar alguna de les dues coses o si m'he les podeu passar seria genial. Moltes gràcies!!!

Eugeni ha dit...

Hola sóc l’Eugeni, que acompanyava amb l‘harmònica la versió original dels meus amics Jordi i Josep Maria. Després se’ns va incorporar al contrabaix l’amic Jordi Sendra. Gràcies per haver-me deixat participar en la cançó que simbolitza el que sempre he volgut que fos el meu estil de vida

Eugeni ha dit...

A la filla del Josep Maria. Jo tinc passat a CD el disc, tot i que la versió de l’harmònica no es meva si no d’en Jaume Balanya, que havia tocat amb els Dos+Un.

Toni Olivé ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Toni Olivé ha dit...

http://musicsdel-poplenou.blogspot.com.es/2012/07/jordi-paniagua_28.html

Soc Toni Olivé i estic fent un Blog dedicat als musics y grups del Poblenou. He gosat fer servir alguna informació d'aqets blog per l'entrada d'en Jordi Paniaugua, que encara que NO es del barri hi vam coincidir allà per l'any 70-71. Espero que el mateix Jordi s'ho miri i que li sembli bé. Sino, no tinc cap inconvenient a canviar el que calgui si no és del tot correcte.

tolivec@hotmail.com

Anònim ha dit...

En motiu del 63 aniversari de l'autor Jordi Paniagua, la família li hem publicat una altre cançó (la cara B del seu disc). Us deixem l'enllaç per si voleu posar-ho en una nova entrada

https://www.youtube.com/watch?v=MuJqLOZvst8&list=FL40jHfRkMBfQOCE4v0Ov1Pw

10371jpc@gmail.com ha dit...

He tornat
https://youtu.be/sbZ67w_8Cyo

10371jpc@gmail.com ha dit...

https://youtu.be/ePsTjKSFuTM

La nostre versió del tema d´en Otis Redding sentat en el moll de la badía.
Estem en disposició d´actuar...

Salutacions

10371jpc@gmail.com ha dit...

https://youtu.be/C6-QDnSAi5I

10371jpc@gmail.com ha dit...

VERSIO ACTUALITZADA D'UN TEMA PROPI DE FA EMS DE 40 ANYS......