divendres, 3 d’abril del 2009

Lluís Llach- Barcelona gener 1976

Malgrat el que vaig dir de no penjar cançons de Lluís Llach, ja que te una web pròpia, aquest disc crec que te una significació especial, reconeguda per ell mateix, al ser una gravació en directe d’un recital fet als 3 mesos de la mort de Franco. Jo hi vaig ser, i l’emoció d’aquell dia amb càrregues policials al carrer, l’ambient de llibertat i solidaritat a l’interior, posaven la pell de gallina. Com ell diu “el protagonisme correspon a totes aquelles veus que d’alguna manera es van convertir en una veu comunitària. És només per això que goso demanar-vos que l’escolteu. Que us escolteu. Gràcies.”
Amb les lletres en català i espanyol.

Pese a lo que dije de no colgar canciones de Lluís Llach, ya que tiene una web propia, este disco creo que tiene una significación especial, reconocida por él mismo, al ser una grabación en directo de un recital celebrado a los 3 meses de la muerte de Franco. Yo asistí, y la emoción de aquel día con carga policial en la calle, y ambiente de libertad y solidaridad en el interior, ponían la piel de gallina. Como él dice “el protagonismo corresponde a todas aquellas voces que de alguna forma se convirtieron en una voz comunitaria. Es solo por esto que me atrevo a pediros que lo escuchéis. Que os escuchéis. Gracias.”
Con las letras en catalán y español.

Respon-me
Cal que neixin flors a cada instant
Silenci
Damunt d’una terra
Cançó sense nom
L’estaca
La gallineta
Abril- 74
El jorn dels miserables
Itaca (fragment)
Per baixar/ para bajar

3 comentaris:

Maurici ha dit...

Benvolgut company, realment escoltar el teu blog és retrocedir dins la banda sonora de la meva vida i això està bé, molt bé. Per tant no dubto un minut i t'enllaço al meu blog.
Un suggeriment no tindras per casualitat a la teva discografia uns xicots molt trempats que em sembla que es feien dir o cantaven una cancço amn el nom " cacahuets salats", segur que si!
Una salutació i fins aviat

Aguar ha dit...

Hola saludos muy interesante tu blog lo he incluido en
Rock-Blogroll

http://rock-blogroll.blogspot.com/

si te parece bien pones tu tambien u link.

Isidoro Macarena ha dit...

muchas gracias, qué grabación mas impresionante. No sólo para los que habláis catalán. Es una grabación memorable; Llach es un grandísimo musico. De todas maneras, qué tiempos aquellos. Un saludo.