dilluns, 11 de maig del 2009

Amster- senzill 1972

Un grup del que no tenia referències. ara Guille Milkyway ens ha deixat un comentari que aclareix alguna cosa. "la veritat és que el misteri darrera d'aquest senzill és encara més gran: aquestes mateixes dues cançons van ser publicades a EDIGSA (PCM 1009), sota el nom de "HAMSTER", amb "h", i una d'elles amb el títol canviat, "Record d'un temps" passa a dir-se "Recordes Emma?", però és la mateixa cançó. els arranjaments són a càrrec de lluís llach i de la laura almerich, segons consta en la carpeta interior del single."

Un grupo del que no tenia referencias. Ahora Guille Milywaky nos ha dejado un comentario que aclara alguna cosa. “La verdad es que el misterio detrás de este sencillo es aun más grande: estas mismas dos canciones fueron publicadas en EDIGSA (PCM 1009) bajo el nombre de “HAMSTER”, con “h” y una de ellas con el titulo cambiado. “Record d’un temps” paso a llamarse “Recordes Emma?”, pero es la misma canción, los arreglos son de Lluis Llach y de Laura Almerich, según consta en la carpeta interior del sencillo.”

Movieplay SN – 20.625
Em trobo sol
Record d’un temps
Per baixar/ para bajar

5 comentaris:

Joan Usart ha dit...

He buscat en diccionari de la cançó de’n Miquel Pujadó hi no hi ha cap referencia a aquest grup , és ven bé una bona troballa de col-lecionista .

Guille Milkyway ha dit...

hola oriol. la veritat és que el misteri darrera d'aquest senzill és encara més gran: aquestes mateixes dues cançons van ser publicades a EDIGSA (PCM 1009), sota el nom de "HAMSTER", amb "h", i una d'elles amb el títol canviat, "Record d'un temps" passa a dir-se "Recordes Emma?", però és la mateixa cançó. els arranjaments són a càrrec de lluís llach i de la laura almerich, segons consta en la carpeta interior del single. si t'interessa em pots escriure aquí: guillemilkyway@telefonica.net

moltes gràcies pel teu blog, que és una autèntica meravella. salut!!

guille

Unknown ha dit...

Hola, yo además del single de Edigsa (que por cierto incluye un insert) tengo un mp3 de una canción que creo salió en un recopilatorio del mismo sello. La canción es: El carrer que no té nom.

Todo maravilloso.

Por cierto, no funciona ya el link de descarga.

Saludos

Gregorio

Anònim ha dit...

Aquest conjunt era de Sabadell. Els vaig veure cantar a l'auditori de Belles Arts fa més de 40 anys i no havien fet cap disc encara. A les hores versionaven totes les cançons de Simon & Garfunkel.

Anònim ha dit...

Aquest era el grup del meu pare, Joan Fuster.
Té un pub que es diu La Garrafa dels Beatles al barri de les Corts a Barcelona on versiona els Beatles cada nit!