dissabte, 20 de juny del 2009

Joan Manuel Serrat- Per Sant Joan

Un senzill on Serrat evoca la vida al carrer durant els dies previs a la revetlla de Sant Joan i la canalla ens ho passàvem molt bé preparant la foguera de la Nit de Sant Joan.

Un sencillo donde Serrat evoca la vida en la calle durante los días previos a la verbena de San Juan y los chicos nos lo pasábamos en grande preparando la hoguera de la Noche de San Juan.

EDIOGSA CM 220 SG
Per Sant Joan
Marta
Per baixar/ para bajar

3 comentaris:

Guille Milkyway ha dit...

bravo! el meu single preferit de serrat. per molts i molts motius. la cançó és una adaptació del "san juan" de "juan y junior". la cançó original és molt maca, però aquesta adaptació és excelsa, extraordinària, supera amb escreix la original. la lletra de serrat és tan maca que cada vegada que l'escolto ploro. i a més, per mi el més destacable, és que va ser la primera cançó que l'incomparable ricard miralles va arranjar per serrat. els arranjaments tenen el segell 100% miralles de l'època: els jocs apregiats de clavicèmbal i piano no tenen preu.

guille milkyway

Teresa G. ha dit...

Fa uns dies buscava aquest disc, concretament el PER SANT JOAN, per fer un Youtube i posar-lo al meu blog. Ja està fet, si el voleu veure PREMEU AQUÍ GRÀCIES !

duktor ha dit...

Serrat va ser el poeta de la vida quotidiana. Ens va retratar la guitarra, els drapaires, Sant Joan, el mediterrani, la tieta, la mestra, el pare, l'amic... amb unes lletres perfectament planificades i un sentiment fora de mida.
Els que l'hem conegut desde sempre sabem que no hi ha hagut music al pais que hagi arribat com ell als cors de la gent. Si hagués nascut als USA ara el venerarien a tot el mon com a Dylan.
Gracies per compartir-lo amb nosaltres.