dimecres, 18 de novembre del 2009

El retaule del flautista

Aquest disc és una sàtira sobre la corrupció política i les contradiccions humanes, amanida amb cançons i regada amb bons rajolins d’ironia, llesta per a ser servida en qualsevol època de l’any o de la història, tan vàlida ara com fa més de trenta anys. De Jordi i Teixidor i Carles Berga, amb Pau Garsaball i la col·laboració de Núria Feliu i Isidre Sola.

Este disco es una sátira sobre la corrupción política y las contradicciones humanas, aderezada con canciones y regada con buenas dosis de ironia, lista para ser servida en cualquier época del año o de la historia, tan válida ahora como hace más de treinta años. De Jordi Teixidor y Carles Berga con Pau Garsaball y la colaboración de Núria Feliu y Isidre Sola.

Hispavox HHS 11-237
Cara A
Cara B
Per baixar/ para bajar

6 comentaris:

Joan ha dit...

D'això se'n diu una autèntica joia. Un disc dd'aquells que no es mereix l'oblit en que ha quedat, ni el disc ni el corresponent llibre. Un disc que segur farà riure a més d'un... i reflexionar, també. Gràcies Toni per recuperarlo!

Jordi de Barcelona ha dit...

Moltes gracies, un autantic tresor imposible de trobar (ho se perque l'he buscat).

Jordi de Girona ha dit...

Hi hauria alguna possibilitat que tornessis a pujar aquest disc? Naturalment ara fa uns quants dies i l'enllaç de Rapidshare ja no és bo. Te n'estaria molt agraït...

Anònim ha dit...

algú sap on trobar la partitura instrumental?

Pere Víctor ha dit...

Bon dia, sé que fa molt de temps d'aquesta entrada però cercant informació sobre "El retaule del flautista" hi he arribat. He vist que hi ha un enllaç pels audios però no funciona. Sabeu si hi ha una manera de recuperar-los?

Anònim ha dit...

Per sort vaig trovar el dics