diumenge, 7 de desembre del 2008

Els Xipis

És un conjunt músico-vocal infantil que es forma cap a l’any 1970 sota la direcció de Laura Aymerich i Montserrat Angulo. Van cantar cançons d’autors catalans i d’estrangers, fetes expressament per a la mainada.

Es un conjunto músico-vocal infantil formado hacia el año 1970 bajo la dirección de Laura Aymerich y Montserrat Angulo. Cantaron canciones de autores catalanes y extranjeros, hachas expresamente para los chicos.

Xepi, xepi, xip,xip (Chirpy, chirpy, cheep, cheep) H. Stott- P. Casals
L’esquimal (Popular francesa)
Estrella errant (Wand Rin Star) A. Jay Lerner- F. Loewe
El parc del meu barri (Preserven el parque) M. Kellen
Adapt. J. m. Espinàs
Per baixar/ para bajar

6 comentaris:

Red Pèrill ha dit...

Oh que bó!! M'encantaven quan era petit i els tinc en un cassette que ara no puc escoltar.... moltes gràcies per contactar amb mi!!!! me'l baixo! Fins aviat!!

Carme Miralles de Imperial ha dit...

Hola Toni. Sóc la Carme Xipi, la d'abaix a la dreta de la caràtula. M'ha fet molta gràcia trobar aquest disc al teu bloc i veure que encara hi ha algú que ens coneix! Els Xipis van gravar dos discs més. Nadal Xipi contenia dues cançons: "Rin, rin" i "El matí de Sant Esteve". Al tercer disc hi havia "El padrí s'adorm" i "La cançó del pim, pam, pum". Encara van gravar un quart disc, en què no vaig participar, que no va arribar a comercialitzar-se, però que jo conservo.Si t'interessa saber més coses...

Orio43 ha dit...

I tant que m'interessa,de moment no tinc cap altre disc vostre, si m'els podesis deixar, els pusaria, ja que intento anar recollint totes les cançons d'aquell moment i la veritat els grups infantils son molt valorats pels seguidors.Enviem un correu a l'adreça que surt al meu perfil, jo de moment no tinc altre manera de contactar amb tú.
Una abraçada.

Anònim ha dit...

Gràcies, jo també els sentia de petit!!!!!

Anònim ha dit...

Hola Toni.
Soc en Joan de Tarragona. Tinc la sort de conservar el ep de Els Xipis, pero no tinc aparell per escoltar-lo. He probat de baixar-lo al teu blog pero no va.
El cas es que a la meva filla de 3 anys, li canto l´esquimal fins on recordo la lletra de l´adaptacio, llavors continuo amb "tarirorirori", i no es plan.
T´estaria molt agrait si pogues descarregarme el disc o part d´ell, o si mes no, la lletra de "L´esquimal".

Salutacions.

Anònim ha dit...

Hola Toni.
Gracies a que he actualitzat el meu sistema informatic (ja era hora), ara puc escoltar-lo. Dema li posaré a la meva filla.
No saps l´alegria que sento!.

Joan.