dimarts, 19 de maig del 2009

Josep M. Espinàs- cançons per encarrilar criatures

El 1975 Espinàs i Francesc Burrull, i en un cas Laura Almerich, varen fer un conjunt de cinc discos EP, per la discoteca de “Cavall Fort”. Es la contraportada d’aquest primer disc Espinàs expressa la seva voluntat que “aquest disc servis per la tasca educadora dels pares i de les escoles”, per tant difondre’l avui dia continua sent necessari. Desprès vindran els altres, gracies a l’amic Carles Belda.

En el año 1975 Espinàs y Francesc Burrull, y en un caso Laura Almerich, hicieron un conjunto de cinco discos EP, para la discoteca de “Cavall Fort”. En la contraportada de este primer disco, Espinàs expresa su voluntad de que “este disco sirva para la labor educadora de los padres y las escuelas”, por esto difundirlo hoy dia, sigue siendo necesario. Después vendrán los otros, gracias al amigo Carles Belda.

BASF 12 52893
Cançó de llevar-se
Cançó de rentar-se
Cançó d’anar a l’escola
Cançó per fer
Cançó de menjar bé
Cançó d’anar a dormir
Tots els nens
Compreu el nou llibre/disc

6 comentaris:

aprenent ha dit...

Moltes gràcies! M'ha fet moltíssima il·lusió poder escoltar tot esperant que neixin les meves bessones aquestes cançons que tant i tant havíem sentit de petits. A casa de la meva mare tenim aquests discs i també el de les "Cançons de les joguines", però com que ara els tocadiscs ja no es porten no teníem manera d'escoltar-les. Gràcies de nou per aquesta oportunitat!

Clara Belda ha dit...

estic intentant descarregar o escoltar o trobar la cançó de llevar-se, Upali, i no se com ho puc fer, el comentari del carles belda, es per que ell n'ha fet alguna versió...??? gracies!!!!

Anònim ha dit...

Com puc aconseguir la música que contene aquest discos de fer coses. S'han de baixar o s'han de comprar?????, no se que he de fer.

merce ha dit...

hola, que he de fer per poder escoltar les cancons d'aquest disc? Gracies

rrr ha dit...

Gràcies pel post. Veig, però, que aquest en concret no conté un link de descarrega. És per alguna raó? Es podria aconseguir aquest àlbum? Gràcies per avançat. Salutacions.

Orio43 ha dit...

rrr, enviem un correu a orio43@gmail.com

Per problemes de drets no puc posar l'enllaç