dimarts, 23 de setembre del 2008

Guillermina Motta – No queda bé



La seva discografia és molt ampla, una dels membres dels Setze Jutges amb uns registres musicals més variats des de la cançó protesta fins a cuplets i cançó tradicional.
Aquí deixo aquest disc a petició de Pep de Granada que me’l va demanar en el seu comentari del disc d’Espinàs.

Su discografía es muy amplia, una de los miembros de els Setze Jutges con unos registros musicales más variados desde canción protesta hasta cuplés y canción tradicional. Aquí dejo este disco a petición de Pep de Granada, que me dejo un comentario en Espinàs.

Cara 1 – No queda bé (It Isn’t nice) M. Reynolds- B. Dane- Adapt: J. M. Espinàs
Cara 2 – Endavant! (Carry it on) G. Turner- Adapt: J. M. Espinàs
Per baixar/ para bajar

4 comentaris:

Bargalloneta ha dit...

Gràcies al comentari que has fet al meu bloc he descobert el teu, i no podia començar millor a dir-te alguna cosa que amb la Guillermina Motta. Cantant que m'encanta i que m'ha fet posar moltes vegades els pèls de punta amb la seva veu: Filomena, Eternitat i tantes d'altres que m'agraden molt!!!
Ànims i endevant!!!
salutacions

Anònim ha dit...

Increíble sorpresa el "No queda bé" de la Guillermina. Si algun día aparecieran el "Guillermina Show" y el "Recital" la felicidad sería completa. Moltísimas gracies! Soy Pepe de Granada. Un saludo afectuosísimo.

Anònim ha dit...

¡¡Gracias por "No queda bé"!! La grabé de "Flor de Pasión", el programa de Juan de Pablos, hace treinta años más o menos...Buf...

Lorenzo desde Madrid.

Flash New Game ha dit...

games games games games gamesgames agame a game friv y8 ben 10 y8 andkon funbrain online games kizi kizi kizi new games agame agame agame