dijous, 18 de setembre de 2008

Orfeó Català Homenaje al Mtro. Luis MilletAquests 4 discos formen part d’un conjunt de 6, que l’any 1958 es van editar. Si aconsegueixo els altres 2 ja els “penjaré”. L’Orfeó Català és una societat bàsica en la musica catalana, al igual que les entitats corals que va impulsar Josep Anselm Clavé, des de mitjans del segle XIX. Tres cançons ocupen cada una les dues cares, -2 es la conclusió de la cançó.
Son gravacions antigues sota la direcció de Lluís Millet, restaurades els anys 1957i 58.

Estos 4 discos forman parte de un conjunto de 6, que en el año 1958 se editaron. Cuando consiga los otros 2 ya los “colgare”. El Orfeó Català es una sociedad básica en la música catalana, igual que las entidades corales que impulsó Josep Anselm Clavé, desde mediados del siglo XIX. Tres de las canciones ocupan cada una las dos caras -2 es la conclusión de la canción.
Son grabaciones antiguas bajo la dirección de Lluis Millet, restauradas los años 1957 y 58

Editora ODEON
7EPL 13.376 Les flors de maig ( J. A. Clavé)
7EPL 13.377 Pregaria a la Verge del Remei (Sunyol i Millet)
Marinada (Peréz Moya) amb la Cobla Barcelona
7EPL 13.378 El noi de la mare (J. Verdaguer y A. Nicolau)
7EPL 13.379 La mort de l’escolà (J. Verdaguer y A. Nicolau)
Per baixar / para bajar

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Llevaba mucho tiempo buscando, en cualquier formato, "Les flors de maig" por el Orfeò Català y en catalán. Moltes gracies. Jesús.
¡Viva Internet!

Flash New Game ha dit...

games games games games gamesgames agame a game friv y8 ben 10 y8 andkon funbrain online games kizi kizi kizi new games agame agame agame