dilluns, 12 de gener de 2009

Dolors Laffitte- Els petits cafès

Laffitte, d’origen occcità, de ben jove va entrar a treballar en una fábrica com el seu veí Miquel Martí Pol. Es considerava una trobadora catalana.

Laffitte, de origen occitano, de muy joven entro a trabajar en una fábrica al igual que su vecino Miquel Martí Pol. Se consideraba una trovadora catalana.

Que n’havem fet, bona gent? (J. Brel- adap. F. Vallverdú)
Una parella als afores (J. M. Espinàs)
Feliç aquell que mor d’amor (J. Ferrat- adap. J. M. Espinàs)
Els petits cafès (J. Ferrat- adap. J. M. Espinàs)
Per baixar/ para bajar

3 comentaris:

Joan Usart ha dit...

Aviat farà un any de la seva mort i em sap greu que no hagi tingut el reconeixement que es mereixia .
En aquest país no sabem valorar artistes de la talla de la Maria ( Dolors , Maria Dolors ) Laffitte

SalVi ha dit...

Erem joves i varem compartir un aplec de Matagalls, que tinc arrelat a la memòria. No sabia que ens havia deixcat i ha estat un cop baix d'aquesta injusta vida que sempre s'emporta a qui no toca ( n'hi ha tants que haurien de depareixer i no ho fan . Però ella restara per sempre al nostre costat mentre siguem capaços de recorddarla i escoltar la seu deliociosa veu.

sexy ha dit...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇美女視訊,辣妹視訊,視訊交友網,免費視訊聊天,視訊,免費視訊,美女交友,成人交友,聊天室交友,微風論壇,微風成人,情色貼圖,色情,微風,聊天室尋夢園,交友,視訊交友,視訊聊天,視訊辣妹,一夜情A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖