dijous, 24 de setembre del 2009

Ara va de bo-

Uns discos infantils que els de la meva edat hem cantat als nostres fills. Ara podem comprar-los pels nostres nets tant per Internet –Spotify i altres- o a les tendes especialitzades, estan reeditats en CD, per això les cançons a l’enllaç per baixar no hi son, però crec que els membres del grup en Xesco Boix, Jordi Roura, Laura Pérez, Josep M. Pujol i Núria Ventura tenien d’estar en aquest bloc, i les caràtules, contraportades i lletres be es val una descarrega.

Unos discos infantiles que los de mi edad hemos cantado a nuestros hijos. Ahora podemos comprarlos para nuestros nietos tanto por Internet -Spotify y otros- o en las tiendas especializadas, están reeditados en CD, por ello las canciones en el enlace para bajar no están, pero creo que los miembros del grupo, Xesco Boix; Jordi Roura; Laura Pérez; Josep M. Pujol y Núria Ventura tenian que estar en este blog, y las caratulas, contraportadas y letras bien se merecen una descarga.

Uni, dori- caràtula i contraportada
Cavallet de cartró- caràtula i contraportada, amb lletres
Pere Poma- caràtula i contraportada, amb lletres
Xiula maula- caràtula i contraportada, amb lletres
Per baixar/ para bajar

Editat per PICAP

4 comentaris:

M. Antònia ha dit...

Gracies a La Panxa del Bou, i des d'avui i ara conec aquest blog. Et donc les gàcies`, ja et xafardejaré més. A vegades he buscat dels tenors catalans que cantaven sardanes i altres cançons, dintre d'E-mule, ara el Spotify i trobo poquíssim.

Joan Usart ha dit...

I també hi ha, la Maria Dolors Laffitte en aquest video.

Anònim ha dit...

Podries actualitzar el link?
Dóna error
Gràcies
Felicitats pel Blog!

Nahim de Forvik ha dit...

Toni, felicitar-te pel teu blog, crec que es important que n'hi hagin com el teu. El Xesco Boix vaig tenir la sort de veure'l un cop al poble on vivia. I encara recordo com ens va explicar el conte del guardabosc. Salutacions gironines!