dilluns, 7 de setembre del 2009

Núria Feliu- El cant del poble

Un disc patriòtic i sentimental pels que varem viure algun dels fets que componen aquest àlbum. Sant Boi 1976 una diada que mai oblidaré. L’avi, Francesc Macià, un president que va saber portar Catalunya a la llibertat. Exiliats pels records de la guerra i l’exili recollits en el Diari de Guerra d’Amadeu Serra Seriol, el meu pare. Els rebomboris del pa (1789) fets que esperem mai més es tornin a donar. I altres temes molt adients en aquest proper Onze de Setembre, en que ens cal saber que som un poble que vol avançar en progrés i llibertat.

Un disco patriótico y sentimental para los que vivimos alguno de los hechos que componen este álbum. Sant Boi 1976 una diada que nunca olvidaré. L’avi, Francesc Macià, un presidente que supo llevar a Cataluña la libertad. Exiliats por los recuerdos recogidos en el Diario de Guerra de Amadeu Serra Seriol, mi padre. Els rebomboris del pa (1789) hechos que esperemos nunca más se vuelvan a repetir. I otros temas muy adecuados en este próximo Onze de Setembre, en que hemos de saber que somos un pueblo que quiere avanzar en progreso y libertad.

NFP (DB-042) 1977 (amb les lletres)
Les tombes flamejants (Ventura Gassol)
Sant Boi 1976 (Jordi Teixidor)
Sortirem tots units (Joan Colomines)
Company (Josep M. Andreu)
No passareu (Apel·les Mestres)
L’avi (Josep M. Andreu)
Després de la tempesta (Antoni Rovira i Virgili)
Exiliats (Josep M. Andreu)
El rebombori del pa (1789) (Jordi Teixidor)
El cant del poble (Josep M. de Segarra- J. A. Clavé- Amadeu Vives)
Per baixar/ para bajar

1 comentari:

Mome ha dit...

Molt bona nit, acabo de trobar el seu blog,pasejant per la xarxa, i el trobo fabulós, moltes gracies per compartir amb tots nosaltres tot aixó.
ES una meravella. Petons